Uslovi plaćanja

Nakon kupovine u internet prodavnici, automatski ćete dobiti informativni pregled / ponudu ponude e-poštom, što potvrđuje uspeh kupovine. Tada će vas kontaktirati naši prodajni predstavnici sa tačnim informacijama o zalihama i rokovima isporuke. Tada svoju narudžbinu možete platiti na dva načina:

 

Plaćanje pouzećem

U slučaju da svoju narudžbinu želite da platite isporukom nakon preuzimanja, naznačite to na obrascu za narudžbinu koji se nalazi u mrežnoj korpi za kupovinu. Iznos porudžbine dostavljaču plaćate u gotovini kada dostavljač isporuči naručenu robu na vašu adresu. Puna cena kupovine + troškovi isporuke navedeni su u porudžbini i važe, ukoliko se kasnije ne dogovori drugačije. Račun se prilaže uz isporučenu robu.

U slučajevima kada pošiljku isporučuje Pošta Srbije, a kupovnu cenu platite poštaru po prijemu, Pošta Srbije će vam naplatiti troškove plaćanja putem UPN obrasca (univerzalni nalog za plaćanje) prema njihovom cenovniku.

 

Plaćanje u ponudi

U slučaju da želite da platite svoju narudžbinu putem predračuna, to naznačite na obrascu za narudžbinu, koji se nalazi u mrežnoj korpi. Proverićemo koliko brzo je naručena roba isporučena i poslaćemo vam predračun u najkraćem mogućem roku zajedno sa ovim podacima. Ovom ponudom tada (putem Klika ili drugih e-banaka, u banci ...) plaćate naručenu robu. Kada je uplata vidljiva na našem transakcionom računu, mi ćemo robu poslati putem službe za dostavu na vašu adresu ili nam možete poslati potvrdu o uplati kako bismo omogućili bržu obradu vaše porudžbine.

 

Ne preporučujemo vam da izvršite plaćanje nakon ponude odmah po prijemu informativnog pregleda kupovine, jer ne možemo da garantujemo da ćemo plaćenu robu moći da isporučimo na vreme. Sačekajte našu potvrdu putem e-maila, gde ćemo vam poslati tačne informacije o stanju zaliha robe i vremenu isporuke.

 

Odloženo plaćanje

Takođe možemo odobriti odloženo plaćanje za javnu upravu, škole, zavode, ministarstva, javne institucije ili poznate Srpske kompanije sa dobrim kreditnim rejtingom. Za više informacija kontaktirajte nas na 011 3835 349 ili na kancelarija@e-disti.com.