Rokovi isporuke

 Isporuka robe

Naručenu robu isporučujemo poštom Srbije.

 

 Troškovi isporuke

Troškovi isporuke već su uključeni u iznos narudžbenice. Nakon uplate više ne pravite nikakve dodatne troškove. Cena isporuke paketa do 20 kg je 700 DIN sa PDV-om. Dostava važi za teritoriju Srbije. Za bržu dostavu ili dostavu van zemlje Srbije potrebno je dogovoriti telefonom ili e-mailom.

Čak i ako kupcu platite otkupnu cenu po prijemu, nećete platiti nikakve dodatne troškove.

 

 Vreme isporuke

Dostava se vrši ujutru na adresu koju navedete prilikom naručivanja. Ako želite da se porudžbina isporuči na drugu adresu nego što je izdata faktura, unesite je u polje „Adresa za isporuku“ na obrascu za narudžbinu. Ako ste prilikom kupovine izabrali način plaćanja pouzećem kao način plaćanja, uverite se da primalac pošiljke ima dovoljno gotovine da plati otkupninu.

Ako u trenutku isporuke niste kod kuće, poštar će vam ostaviti poruku na osnovu koje ćete pošiljku moći da preuzmete u svojoj pošti.

  

Brzina isporuke

Koliko će brzo roba biti naručena od vas zavisi od mnogih faktora. Ako je naručena roba na skladištu u našem skladištu, a narudžbu predate do 14 sati, robu ćemo poslati istog dana. Ako nemamo nijedan od naručenih predmeta na zalihi, vaša pošiljka će biti otpremljena istog dana kada primimo stavke na zalihi. Naši prodajni predstavnici obavestiće vas putem e-pošte ili telefona o stanju zaliha i procenjenom vremenu isporuke.

 

Dostava porudžbine predviđena je za sledeći radni dan od dana otpreme, ali najkasnije u roku od tri radna dana.