Politika povraćaja robe

U slučaju da niste zadovoljni naručenim artiklima, kao fizičko lice imate 15 dana da odustanete od ugovora. Period počinje da teče narednog dana od prijema robe. Proizvodi se zatim moraju vratiti u roku od 15 dana od obaveštenja o povlačenju. Proizvodi moraju biti neiskorišćeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži sa priručnicima i svim garantnim listima (prilikom otvaranja pakovanja pazite da ne oštetite ambalažu). Ako počnete da koristite proizvode, a zatim se predomislite, gubite pravo na odustajanje od ugovora. Uz povraćaj sredstava obavezno priložite kopiju originalne fakture. Povrati ćemo kupovnu cenu odmah ili najkasnije u roku od 15 dana prenošenjem na vaš račun, tako da to trebate navesti samo prilikom vraćanja ili ćete po dogovoru kupoprodajnu cenu smatrati kreditom za sledeću kupovinu.

Ako ste dobili neadekvatan broj naručenih proizvoda koji se razlikuju od količine na dokumentima o prijemu ili je roba oštećena tokom transporta, kontaktirajte dostavnu službu koja je izvršila isporuku.

Kupljene proizvode zamenjujemo za isti proizvod samo ako su oštećeni ili na drugi način neoperabilni u trenutku kupovine.

U slučaju da gore navedeni uslovi nisu ispunjeni, moraćemo da odbijemo reklamaciju robe ili da vam naplatimo naknadu u slučaju oštećenja originalne ambalaže ili vidljive upotrebe proizvoda.

Proizvode možete vratiti na našu adresu lično ili poštom na našu adresu Učitelja Miloša Jankovića 2, 11160 Beograd - Zvezdara. Ne prihvatamo otkupne pakete - troškove povraćaja snosi kupac.

Pažnja!

Ako ugovor izvršava pravno ili fizičko lice koje obavlja delatnost, bez obzira na njegov pravni organizacioni oblik ili vlasničku pripadnost, na njega se neće primenjivati odredbe ovog poglavlja. Zahtevi za povraćaj robe od pravnih lica razmatraće se pojedinačno, uzimajući u obzir okolnosti i mogućnosti koje pružaju naši dobavljači. Imajte na umu da u ovim slučajevima možemo dozvoliti samo zamenu drugim proizvodima po vašem izboru i ne vraćamo vam kupovnu cenu.