Data center

FULL PROTECT DATA CENTER  (FPDC) je zatvoren data centar za kojega nije potreban posebno prilagođen prostor s sistemom hlađenja. Možemo da ga stavimo na svaki nenamenski prostor i možemo da ga brzo i jednostavno premeštamo u slučaju brze rasti ili dislociranih lokacija preduzeća. FPDC je sastavljen od modularnog hlađenog ormana opremljenog s modularnim UPS sistemom, modulom za gašenje, jedinicama za distribuciju električne energije (PDU), baterijama i modulima za hlađenje pomoću plina ili vode te modulom za komunikaciju s drugima sigurnosnima uređajima. FPDC je idealno rešenje za hosting IT opreme koja je tako u okolini kojom se osigurava optimalnu radnju i sigurnost. FPDC optimizova iskorišćenost prostora, smanji troškove investicije, potrošnje struje te održavanja. FPDC je na raspolaganje u tipiziranima izvedbama modula za hlađenje u rasponu od 8 kW do 32 kW ili po narudžbi u izbornoj veličini.

Prednosti Full Protect DC sistema su da:

 • optimizuje prostor jer ne zahteva posebne sobe samo za DC,
 • smanjuje troškove investicije u prostor i opremu,
 • smanjuje troškove hlađenja, radnje i održavanja,
 • omogućuje fleksibilno rešenje za budućnost.

Modularan UPS osigurava stabilno napajanje strujom i zaštitu od smetnja budući da:

 • je bez buke,
 • pruža visoku efikasnost (do 96 %),
 • omogućuje zamenu baterija tekom radnje (hot swap),
 • omogućuje najviši stupanj redundanse napajanja (N+1).

2 artikala

po strani

Postavi opadajući poredak
 1. SAMURAI Full protect SFP162E1

  SAMURAI Full protect SFP162E1

  Moderni data centri trebaju više struje za hlađenje. Infrastrukture postaju sve važnije i sve skuplje – samo zamislite na primer na koncentraciju topline, koju proizvedu moderni "blade" serveri, i gubitak energije unutar ograničenog temperaturnog područja te nedostatak slobodnog prostora. Potrebno je optimizovati prostor i potrošnju energije.

 2. SAMURAI Full protect SFP323E1

  SAMURAI Full protect SFP323E1

  Moderni data centri trebaju dosta struje samo za hlađenje. Infrastrukture postaju sve važnije i sve skuplje – samo zamislite na primer na koncentraciju topline, koju proizvedu moderne "blade" serveri, i gubitak energije unutar ograničenog temperaturnog područja te nedostatak slobodnog prostora. Potrebno je optimizovati prostor i potrošnju energije.

2 artikala

po strani

Postavi opadajući poredak

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih
X