UPS servis - pomoć u slučaju katastrofe

UPS servis - pomoć u slučaju katastrofe

UPS servis – pomoć u slučaju katastrofe

Instaliranje sistema neprekidnog napajanja je odličan način da zaštitite svoje poslovno kritične sisteme. Međutim, treba da budete svesni da dugoročno pouzdan rad UPS sistema takođe zahteva blagovremenu i profesionalnu uslugu vaših UPS uređaja najmanje jednom godišnje. Samo na ovaj način ste zaista sigurni od gubitka podataka ili drugih neprijatnosti koje vaš UPS može da spreči.

                                          

Za bezbedan, nesmetan rad UPS sistema potrebno je redovno, svakih 6 do 12 meseci, proveravati stanje svog UPS uređaja i kapacitet instaliranih baterija. Kako je smanjenje troškova cilj svake kompanije, u e-DISTI takođe nudimo zaključivanje ugovora o održavanju UPS-a ili redovni jednogodišnji dežurni pregled koji vrši kvalifikovani inženjer naše UPS službe. Ovo će osigurati pouzdan rad svih potrošača kojima je potrebno neprekidno napajanje i smanjiti troškove bilo kakvih prekida ili kvarova sistema.

 

Tokom održavanja UPS servisa obavljamo sve redovne radove održavanja. Zamena baterija, ventilatora, kondenzatora i ostalog potrošnog materijala vrši se odmah, po prethodnom dogovoru i van radnog vremena. Neispravni delovi se zamenjuju, najčešće istog ili sledećeg dana, jer rezervne delove držimo na zalihama za UPS-ove većine marki i kapaciteta.

Korisno je napomenuti da standardne UPS baterije imaju životni vek prema Eurobat skali od 3-5 godina, a za zahtevne nudimo i Long-Life baterije, sa životnim vekom od 8-12 godina, sa trajanjem baterije u zavisnosti od proizvođača .

UPS servisira naša usluga na raznim brendovima UPS uređaja kao što su Samurai Power, AEG, Riello, Effekta, Makelsan, General electric, Eaton, PowerWalker itd.

Odabirom UPS usluge od e-DISTI, dobićete pouzdanog i odzivnog partnera na kojeg se uvek možete pouzdati.

Za bezbrižni rad vašeg UPS sistema ili vaša pitanja
nazovite 011 3835 349 ili pošaljite e-mail: kancelarija@e-disti.com

← Previous Next →