Servis UPS

Instalacija UPS besprekidnog napajanja idealan je način za zaštitu Vaših poslovno neophodnih sistema. Međutim to nije dovoljna garancija za neometano 24/7 snabdevenost električnom strujom. UPS komponente i UPS baterije mogu zakazati, ako nisu redovno i pravilno održavane. Redovan i planiran program održavanja potrebno je uzeti u obzir kao ključni deo svakog sistema besprekidnog napajanja. Kako bi osigurali najviši nivo pouzdanosti sistema i smanjili rizik, preporučujemo da se sklopi ugovor o održavanju UPS-a, ili redovan jednogodišnji pregled na poziv koji će povećati pouzdanost delovanja informacione tehnologije i smanjiti troškove potencijalnih ispada odnosno kvara sistema.

U slučaju greške ili pregleda na poziv kvalifikovan i visoko osposobljen inženjer posetiće Vašu lokaciju i proveriti stanje UPS komponenta, te ukloniti manu što je brže moguće. Ako vam je važno brzo vreme odaziva, naši su inženjeri na raspolaganje 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Neispravne delove možemo zameniti isti ili sledeći dan. Nudimo i zakup zamenske opreme za vreme ispada odnosno servisa Vašeg UPS sistema.

  Na zalihama držimo rezervne delova za UPS-ove većine proizvođača i kapaciteta. Zamenu baterija, ventilatora, kondenzatora i drugog potrošnog materijala možemo izvesti odmah ili po dogovoru izvan radnog vremena (popodne, vikendom).

 

 

 

Imamo iskustva servisiranjem UPS-ova mnogobrojnih proizvođača kao što su: AEG, APC, AROS, Cyber powerEatonGeneral Electric, Inform, MetaSystem, MGEPower Walker,Tripp Lite, Appolo, Trust, Mustek … Za većinu smo za servis ovlašćeni, međutim za neke zbog ograničavanja konkurencije i postavljanja monopolskih cena korisničke službe nismo u mogućnosti da postanemo ovlašćeni servis. Za robne marke za koje nismo službeno ovlašćeni, sprovodimo servis samo izvan garantnog roka. Za više informacija za koje proizvođače servisiramo u garantnom roku i za koje izvan tog roka kontaktirajte nas telefonom na: 011 38 35 349.

 

 

Za sve dodatne informacije i za ponudu servisa Vašeg UPS sistema dostupni smo telefonom na 011 38 35 349 ili e-poštom na zoran@e-disti.com

5 artikala

po strani

Postavi opadajući poredak
 1. DataVac puhaljka za prašinu Electric Duster

  DataVac puhaljka za prašinu Electric Duster

  MetroVac »green power« puhaljka zraka je najnoviji dodatak uspešnoj DataVac liniji. Puhaljka – novi model potpuno je renoviran – mnogo je kompaktnija i udobnija za upotrebu od ranijeg modela. Ima i nov neverovatno jak 500-watni motor koji potpuno odnese prašinu, prljavštinu i smeće sa skupih računara i druge elektronske opreme da mogu i dalje raditi najefikasnije. Novi DataVac Electric Duster više je ekološko usmeren, je efikasniji i cenovno pogodnije rešenje upoređujući sa različitima spornima limenkama zraka koje trenutno prevladavaju.

 2. DATAVAC MDV-1BA

  Usisivač za prašinu DATAVAC MDV-1BA za čišćenje računalske opreme

  Danas je nemoguće da se posluje dok računar ne radi. U nekom trenutku mogu komadići vlakana, prašina, kosa, komadići papira i druga prljavština uzrokovati totalni prekid rada. Iz toga proizlaze nesvršeni projekti, srušeni rasporedi i skup zastanak poslovanja. Kako bi izbegli poteškoćama s računarom, predstavljamo vam DataVac®, najbolji sistem za čišćenje računara i računarske opreme.

 3. DataVac® ESD Safe Electric Duster® ED-500ESD

  DataVac® ESD Safe Electric Duster® ED-500ESD

  Nova je puhaljka DataVac® ESD Safe Electric Duster® ekološki prihvatljivija, efikasnija i cenovno pogodnija alternativa kontraverznome komprimiranome zraku koje se trenutno najčešće koristi za čišćenje računarske opreme.

 4. Usisivač MDV-2BA DataVac® Pro Series & Micro Cleaning Tools

  Usisivač MDV-2BA DataVac® Pro Series & Micro Cleaning Tools

  Predstavljamo DataVac® Pro seriju najboljih sistema za čišćenje računara i računarske opreme.

  U nekom trenutku mogu prašina, kosa, vlakna, komadići papira i drugi maleni deli onesposobiti vaše računalo i time uzrokovati skup zastoj vaše radnje.

 5. Usisivač MDV-3BA DataVac® Pro Series & Micro Cleaning Tools

  Usisivač MDV-3BA DataVac® Pro Series & Micro Cleaning Tools

  Predstavljamo DataVac® Pro seriju najboljih sistema za čišćenje računara i računarske opreme.

  U nekom trenutku mogu prašina, kosa, vlakna, komadići papira i drugi maleni deli onesposobiti vaše računaro i time uzrokovati skup zastoj vaše radnje.

5 artikala

po strani

Postavi opadajući poredak

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih
X